„Senkinek nem kell csendben szenvednie”

Október 10-én volt a Lelki Egészség Világnapja. Ennek alkalmából Harry Herceg és Ed Sheeran közös videót tett fel a közösségi média felületeikre, melyben fel kívánják hívni a figyelmet a lelki egészségünk rendszeres gondozásának fontosságára. A két híresség tanácsa, hogy vigyázzunk magunkra, barátainkra és a körülöttünk élőkre, nem kell csöndben, magányosan szenvednünk, kérjünk segítséget és figyeljünk egymásra.

 

Ha Ön vagy családtagja, ismerőse lelki betegséggel küzd, a magányos szenvedés helyett inkább kérje tapasztalt pszichológus segítségét az info@pszichoszamoca.hu email címen vagy a +36307548427-es telefonszámon!

A Pszichoszamóca jól képzett szakpszichológusai készséggel állnak az Ön és családja, barátai rendelkezésére,

hogy közösen vezessék el Önöket a lelki egészséghez.

 

A videót az alábbi linkre kattintva nézhetik meg:

https://edition.cnn.com/2019/10/10/health/ed-sheeran-prince-harry-world-mental-health-day-intl-scli-gbr/index.html?utm_term=link&utm_source=fbCNN&utm_medium=social&utm_content=2019-10-10T16%3A26%3A06&fbclid=IwAR396GaMhjEYd4_kBihkmetXzrG5n_g7ajDNhclQnJQzmtndplag49RK1iI

 

Ha tetszett a bejegyzés, és érdekli a pszichológia világa, olvassa el a Pszichoszamóca blog többi cikkét is, és csatlakozzon a Pszichoszomatikus Ambulancia népes közösségéhez.