Vizsgára felkészítő lélekerősítő foglalkozásunk érettségizőknek és vizsgázóknak

Érettségire készülő gyereke retteg a megmérettetéstől? Fél a kudarctól, a bukástól – ezért a felkészülés is nehezebben megy neki? Közeledik a vizsgaidőszak, és már most aggódik a gyereke miatt, lelkileg hogyan fogja bírni a terhelést? Előfordult, hogy régebben is gondok voltak a tanulásával, pedig értelmes a gyerek?

Fiatal felnőtt gyereke kritikus időszakot él meg, olyan helyzettel találja szembe magát, amilyennel korábban nem vagy alig találkozott. Félelme érthető, de mégis, látva a gyermek szokatlan viselkedését, szorongását, a szülői aggodalom is jogos.

A lexikális tudás nem minden, lélekben is stabilnak és magabiztosnak kell lenni ahhoz, hogy sikerrel vegye a rá váró szellemi próbatételt. A vizsgákon nyújtott teljesítményen is múlik a gyermek jövője, nem érdemes kockáztatni!

Ebben nyújt segítséget a 4 alkalmas vizsgára felkészítő lelki erősítő foglalkozásunk, ahol sikerül legyőzni az érettségizőnek a vizsgadrukkot, és ahol mentális megerősítéssel az önbizalmát is növeljük!

 

Vezető: Balogh Imre, mentálhigiénés segítő

Időtartam: 1,5 óra/alkalom

 

Keressenek minket bizalommal!

info@pszichoszamoca.hu

+36 30 208 57 26

 

 

Ha tetszett a bejegyzés, és érdekli a pszichológia világa, olvassa el a Pszichoszamóca blog többi cikkét is, és csatlakozzon a Pszichoszomatikus Ambulancia népes közösségéhez.