Segítünk, hogy lélektusáit ne egyedül vívja meg!

Ne hagyja elhatalmasodni magán a depressziót – időben forduljon szakemberhez!

Az idegrendszerét a legtöbb ember nem kezeli testrészként. Ha a gyomra fáj, azzal belgyógyászhoz fordul, rosszabb esetben csak a patikába megy, de elismeri, hogy egy szerve jelez. Ha a feje fáj, neurológust keres fel, de legalább gyógyszert szed. A depresszió az idegrendszer (agy) anyagcsere zavara. Semmiben nem tér el a máj/ a vese/ a bérendszer hasonló megbetegedéseitől. A tünete természetesen más: elsősorban az alvászavar, a borulátás, az energia hiány és a fáradtság.

Nem minden fáradtság depresszió. De csakis szakember döntheti el, fennáll-e az idegrendszer anyagcsere zavara. Ez esetben nincs szó akarathiányról, unalomról. Nem a beteg tehet róla, aki képtelen magát összeszedni.

A Pszichoszamócában megfelelő képzettséggel, és Prof. Dr. Bagdy Emőke és lánya, Dr. Császár-Nagy Noémi állandó szupervíziójával vezetett pszichológusok várják!

Pszichológusaink elvégzik a szükséges diagnosztikai vizsgálatokat, így segítenek Önnek megállapítani, rossz közérzetének, feszültségeinek vannak-e idegrendszeri háttér okai. Ha pedig igen, akkor a kezelést is átbeszélik Önnel.

Ma  a korszerű orvoslás mellett hat hét múlva ismét önmaga!

Ön előtt a nyár! Végre élvezheti a napfény melegét, a pihenés lehetőségét! Tegye lehetővé önmaga számára!

 

Foglaljon időpontot pszichológiai konzultációinkra még ma!
info@pszichoszamoca.hu
+36 30/754 84 27

 

Ha tetszett a bejegyzés, és érdekli a pszichológia világa, olvassa el a Pszichoszamóca blog többi cikkét is, és csatlakozzon a Pszichoszomatikus Ambulancia népes közösségéhez.