Pszichológus, Pszichiáter Továbbképzés – online előadás!

SE-SZTOK/2024.II/00131

akkreditációs pont: 12

Jelentkezés és további információ emailben és telefonon:

kepzes@pszichoszamoca.hu
+36 30 5721089

Helyszín: YouTube – regisztráció és vásárlás után küldjük a linket

A képzés célja, hogy modern, aktuális multidiszciplináris szemléletet kapjanak a pszichológusok, pszichiáterek több tudomány területen. Felismerjék a különböző tudományterületek közötti összefüggéseket és az analógiás gondolkodás szerepét a kutatásokban.

Célcsoport: 1. alkalmazott egészségpszichológiai szakpszichológia | 2. gastroenterológia| 3. gyermek- és ifjúságpszichiátria 4. klinikai szakpszichológus | 5. neuropszichológiai szakpszichológia | 6. orvosi pszichológia 7. pszichiátria | 8. pszichoterápia

Az akkreditációs pont csak adott szakterületekre érvényes, de a képzésre minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Témák: Ős-szindróma, mesterséges intelligencia, epigenetika, transzgenerációs epigenetika, a stressz epigenetikai akkumulációja, epigenetika és hipnózis, implicit stressz memória a bélben, IBS, fibromyalgia és implicit stressz memória a bél idegrendszerben (ENS), ős-szindróma, tandemhipnózis, ikervesztés, újszülött kórházi szeparációja, izolált agyak közötti kommunikáció, hallucinogének hatása a bélrendszeren keresztül, transzhumanizmus, transzcendens pszichológia, HOBE-hipnózis indukált out body experience, tudattalan képi gondolkozás, epigenetika, avagy egy tudós pszichopataagymintázattal, modern környezeti és életmódbeli kockázati tényezők, oxidatív stressz, zavart epigenetikai folyamatok, valamint az idegrendszeri fejlődési, neurodegeneratív és neurológiai rendellenességek növekvő előfordulása, mesterséges Intelligencia, verbális agresszió, szabad akarat, szenzoros depriváció és a tudat.

jelentkezési határidő: 2024. szeptember 10.

kapcsolat és regisztráció: kepzes@pszichoszamoca.hu, +3630 5721089
képzés ára: 3 alkalom – összesen 19000 Ft  

képzés időpontjai: 

2024. szeptember 21. 10 órától (90 perc)
2024. szeptember 28. 10 órától (90 perc)
2024. október 5.  10 órától (90 perc)