Családok Angyalai díjat kapott Prof. Dr. Bagdy Emőke

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom megalapításának 10. évfordulója alkalmából Családok Angyalai (Angelus Familiarum) díjakat adott át a budapesti Petőfi Irodalmi Múzeumban.

Családok Angyalai díjban részesült Prof. Dr. Bagdy Emőke klinikai szakpszichológus, a Pszichoszamóca szakmai szupervízora, Balog Zoltán volt emberierőforrás-miniszter, Böjte Csaba ferences rendi szerzetes, Csehi Marianna, a Hungaropharma kommunikációs- és marketingvezetője, Kiss Gergő háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, Lovasi András előadóművész, Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár, Oberfrank Pál rendező, színművész, Odor Andrea országos vezető védőnő, Pál Ferenc katolikus pap, Révész Bálint, a K&H Bank HR-főosztályvezetője, Szabó Zoltán, a BT (British Telecommunications) ügyvezető igazgatója, Szűcs Édua grafikus valamint Dr. Velkey György orvos, a Bethesda Kórház igazgatója.

Gratulálunk a díjazottaknak!

 

Ha tetszett a bejegyzés, és érdekli a pszichológia világa, olvassa el a Pszichoszamóca blog többi cikkét is, és csatlakozzon a Pszichoszomatikus Ambulancia népes közösségéhez.