CÉGES AJÁNLAT

Speciálisan vezetőknek kínáljuk szervezeti diagnosztika, coaching és tréning lehetőségeinket.

Szakembereink üzleti tapasztalattal is rendelkező, sokoldalúan képzett pszichológusok, akik kifejezetten vezetők – egészséges személyek – célzott mentálhigiénés fejlesztését, cégük igény és lehetőség szerint hosszú távú gondozását vállalják. Magas szintű szakirányú képzettségünkre alapozva segítjük ügyfeleiket abban, hogy vezetői képességük legjavát nyújtsák.

Személyre szabott támogatásunk eredménye a vezetői sikerekben, megelégedettségben és a vállalati eredményesség növekedésében mutatkozik meg.

Munkaerő kiválasztás

Szolgáltatásunk egyik legfontosabb eleme a megfelelő munkaerő kiválasztása. Munkánk menete az, hogy a megrendelő cég igénye és felmérése után a cég kultúrájába illeszkedő személyiségű munkaerőt keressünk. Ez a tevékenység kezdődhet az álláshirdetés feladásával, de gyakran szakmailag már szűrt jelöltek közül a legmegfelelőbb szakmai személyiségű kolléga fellelését végezzük el. Elsődleges szempontunk a megbízhatóság, lojalitás, lelki terhelhetőség, kitartási képesség, kreativitás és intellektuális nívó mérése, de a szakterülethez illeszkedő képességeket is egyénileg vizsgáljuk. A beválásért garanciát vállalunk.

E tevékenységünk fontos sajátossága, hogy nem a fejvadász cégek üzleti logikája szerint dolgozunk, tehát:

 1. felelősséget vállalunk a jelölt megfelelőségéért,
 2. magasan képzett klinikusaink személyiségvizsgálatok alapján alakítják ki szakvéleményüket a jelöltekről, melyek csak kvalifikált klinikusok számára hozzáférhetőek és értelmezhetőek,
 3. A jelölt pozíciójától és várható fizetésétől független a kiválasztás ára.

Vezető tréningek, coaching

A coaching felelős beosztású, egészséges személyek részére, egyénre szabott tanácsadás: a hivatás -személyiség fejlesztése. Nem ad kész megoldásokat, de döntésekig vezeti a klienst, amelyeket aztán önállóan hoz meg belső erőforrásait mozgósítva. A beszélgetések alkalmával fejleszti az ügyfél önismeretét, megerősíti képességeit, készségeit, támogatja célkitűzéseit, segít megfogalmazni céljait. A coach a problémák forrásáig jut, szükség szerint tanácsot is ad, de a múlt helyett a jelenre és a jövőre koncentrál. A coaching keretében felmerülő tipikus problémák témái a következők:

 • a hatékony önérvényesítés (asszertivitás),
 • csapatépítés,
 • motiválás,
 • hivatás-magánélet egyensúlya,
 • stresszkezelés,
 • kiégés megelőzése és feltöltődés,
 • delegálás és szervezés,
 • kezdő vezetők esetében általános vezetői készségfejlesztés.

Többnyire kéthetenként másfél órás, célzott tematika mentén haladó ülésekről van szó, hozzávetőleg fél éves időszakban, melynek során utánkövetést is végzünk. A coaching hosszú távú sikerének egyik alapja az egyéni vezetői támogatás hozadékaként a coaching típusú vezetés egyre szélesebb körű alkalmazása, és a munkahelyi légkör javulása. A coach pszichológiai ismeretekkel rendelkező pszichológus szakember, aki kizárólag egészséges ügyfelekkel dolgozik, mivel a coaching nem terápia!


Árak cégeknek munkaerő kiválasztás, szervezetvizsgálat, csapatépítés, szervezetgondozás
vagy szervezetfejlesztés stb. igénye és egyéb csoportos tréning esetén

Cégeknek ajánlatkérés esetén tudunk javaslatot tenni.

Árajánlatunk függ a feladattól (milyen típusú tréning, hány főnek, mekkora időtartamban…stb.,) és egyéb részletektől (pl. költségviselés, terembérlet, szervezési munka, hirdetés része-e a kérésnek).

Kérjük, forduljon hozzánk bizalommal!

emailen vagy telefonon: +36 30 754 84 27.